tag:blogger.com,1999:blog-6135254438312309456.post8541541304458390298..comments2024-02-27T05:38:52.049+01:00Comments on Fra Limfjordens bredder...: Den berømte rønnebærgeleJesper Hansenhttp://www.blogger.com/profile/17132442829145405925noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6135254438312309456.post-41815319395653322442015-11-09T10:11:27.994+01:002015-11-09T10:11:27.994+01:00Ravnebanneret bruger jeg i mit exlibris - for det ...Ravnebanneret bruger jeg i mit exlibris - for det er et godt symbol i den sammenhæng, og da jeg så lige fik lyst til at gøre lidt ekstra ud af etiketten, var det der jeg endte. Jeg bruger fortsat ravnebanneret på mine brændevinsetiketter...<br />http://dovregubben.blogspot.dk/2011/01/fredags-nrklerier.htmlJesper Hansenhttps://www.blogger.com/profile/17132442829145405925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6135254438312309456.post-58977958390576313002015-11-09T09:39:12.834+01:002015-11-09T09:39:12.834+01:00Det er jo det gode, gamle ravnebanner på etiketten...Det er jo det gode, gamle ravnebanner på etiketten - Dannebrogs forgænger! Flot. Jeg har også kogt rønnebærgelé, men familien mener, den er for bitter. Selv synes jeg, den er fremragende og især til rødt kød. En halv teskefuld i brune sovse er også med til at højne kvaliteten dér.Karsten Hjorth Larsenhttps://www.blogger.com/profile/13128888711407459472noreply@blogger.com