tirsdag den 15. november 2016

Portfolio

So ein ding...

På job med "blik for detaljen...". Foto: Per Lyngby
Ordbogen fortæller, at et portfolio er en samling af en elevs eller kunstners arbejder. Heraf følger logisk, at alle prof-fotografer og wannabees skal have et sted på hjemmesiden, hvor man kan se eksempler på arbejdet.

- So ein ding muss ich auch haben, har jeg længe tænkt, så mandag aften kastede jeg mig over opgaven. Jeg har nogle klare ideer om, hvad det skal indeholde, men jeg må også indrømme, at jeg slider lidt med selve layoutet. Hjemmesidelayouts er som regel ret strukturerede og opbygget i tabeller - og det fungerer som regel. Men nu er der ikke ret meget i min hjerne, der er struktureret og tabelsat på forhånd, så jeg er nu ikke helt sikker på, at det har fundet sin endelige form. Og så er det jo et levende album, hvor der helst skal komme nye ting til, så jeg bliver nok nødt til at tage nogle søvnløse nætter, før portfolioet får sin endelige form.

Men nu er jeg i gang - og så var det jo også en anledning til at bruge det glimrende portræt, som min gamle skole- og fotokammerat Per Lyngby tog, da vi for nylig var sammen på Fotowalk i Aalborg. Jeg har forresten aldrig fået nævnt, at jeg hentede en andenpræmie ved Fotowalken. Det var med billedet af "politibilen", der er ved at køre i havnen. "*Et billede med blik for detaljen", hed det i kommentaren. Tak til Click i Aalborg for rosen.

Portfolio kan ses her.

Ingen kommentarer: