torsdag den 3. november 2016

Fotos fra Øland

Udsmykning i Ønskeland

Jan Westergaard Olsen med en fugl i hånden
og et andet af mine billeder i baggrunden.
Ægteparret Gitte og Jan Westergaard Olsen købte sidste år det tidligere Yellow Hotel her på Øland - også kendt som Ølandskroen, der havde stået tom i en årrække efter en turbulent periode, hvor skiftende forpagtere forsøgte at gøre det til en fornuftig forretning med wellness, helikopterlandingsplads for nyrige, nyt nordisk køkken og andre krumspring.

Bygningerne var vel ikke ligefrem forfaldne, men trængte til en kærlig hånd - og det er Jan og Gitte så gået i gang med. Ambitionen er at skabe et center med aktivitetsmuligheder for børn og unge med særlige behov for en bedre start i tilværelsen. De kalder det Ønskeland - og alt det kan man læse meget mere om i Nordjyskes omtale af projektet.

Hotellet var udsmykket med - lad os stilfærdigt kalde det særpræget kunst fra de tidligere ejere. Jeg blev derfor spurgt, om jeg ville medvirke til en fornyelse af det kunstneriske udtryk med nogle af mine fuglefotos her fra Øland. Det ville jeg selvfølgelig - og resultatet er nu, at der på det tidligere hotels vægge hænger en god snes kvadratiske dyrefotos og en håndfuld plakater med typisk Øland-natur.

Jeg har lavet et album på min hjemmeside med billederne, så andre end Ønskelands brugere også kan få glæde af billederne - og har du lyst til en tilsvarende udsmykning hjemme hos dig selv, står jeg selvfølgelig gerne til rådighed. Det var måske en ide til årets julegave?

Ingen kommentarer: