søndag den 30. oktober 2016

Skovhuggeren

Portræt med benspænd

Når arbejdet går i spåner...
Det sikre valg...
Siden fredag har jeg været på kursus med pressefotograferne i Nord- og Midtjylland for at blive lidt skarpere til portrætfotos. Kurset var arrangeret med hjælp fra kameraproducenten Nikon, der stillede med en produktchef, en masse isenkram og så fotografen Morten Rygaard, der har lavet et hav af portrætter af popstjerner til blade og covers.

Det er en verden, hvor man har lidt mere tid og lidt flere ressourcer, end vi andre har i kampen for det daglige brød, men det er da til at få inspiration af - og så er det s....sjovt at lege med vind- og røgmaskiner, pyrotekniske lyseffekter og sådan noget...

Det foregik i Slettestrand, og som altid ved den slags kurser blev der arbejdet i grupper og brugt mere tid på optagelserne end færdiggørelsen. Lørdagens første opgave var i min gruppe at fotografere en skovarbejder i området ved Svinkløv med det lille benspænd, at det skulle være i fugleperspektiv. Langt fra alle billederne blev dog taget oppefra, for helt rutinemæssigt startede vi med det sikre billede for i det mindste at have noget med hjem.

Jeg har lige gennemgået de første fotos, så her er et par bud på et portræt af en skovarbejder.

Ingen kommentarer: