lørdag den 14. november 2015

Udsigt til agterspejlet

En afslappet lørdag

Temperaturen tog et dyk nedefter i dag. Måske det alligevel bliver vinter i Danmark?

Vejret var sådan set fint, men ærlig talt også lidt ustadigt. Jeg begyndte dagen frisk og frejdig med et par timer i haven.

Gravede georginer op. Det skulle jeg have gjort forlængst. Normalt i midten af oktober, når den første nattefrost sætter ind. Men omvendt - når det nu ikke fryser, er det jo med at få det bedste ud af situationen, og ind til orkanen sidste weekend har georginerne stået flot og givet masser af skæreblomster til glæde for både Dina og venner af huset i øvrigt.

Men efter stormen var det slut. Så nu er det op af jorden og på lager indtil en gang i maj. Uanset vi ikke har haft frost, var det i øvrigt tydeligt at mærke, at jorden er ved at være godt kølet af - så der er heller ikke noget at sige til, at temperaturen efterhånden falder en anelse.

Jeg var lidt rastløs efter en lang uge på farten - har kørt næsten 1300 kilometer - så efter frokost tog jeg kameraet og kørte en lang tur. Det blæste godtnok lidt rigeligt til ordentlige fuglebilleder, så i stedet bringer jeg et par rådyr og et kig på Vesterhavets bølger - taget ved Ejstrup Strand. Rådyrene er fra Store Vildmose nær Gl. Toftegård.

Ingen kommentarer: