onsdag den 7. oktober 2015

Studio Øland

I en snæver vending...

Studio Øland.
Produktfotos er normalt noget, som jeg holder mig langt fra. Ti års arbejde i reklamebranchen lærte mig, at den slags er for fagfolk og specialister. Det kræver omhu, akkuratesse, tålmodighed og en lille smule flueknepperi, og det er altså ikke lige mine spidskompetencer...

Hvis der er nogen, der får lumre ideer ved tanken om
et fotostudie i værkstedet, er det helt fint for mig. For på
et rigtigt værksted er der selvfølgelig en pigekalender...
Men nød lærer som bekendt  nøgen mand at spinde, for jeg havde en opgave, der skulle klares på egen hånd. Så jeg lånte naboens fotobord og par lamper - og så riggede jeg det hele til i værkstedet.

Værkstedet er måske ikke det mest velvalgte sted netop til den slags opgaver, da der er temmelig støvet, men omvendt er der heller ingen vinduer der - og her står tingene i hvert fald ikke i vejen, mens jeg arbejder på opgaven, selv om pladsen er snæver.

Fotobordet stillede jeg op på høvlbænken, så det fik den rigtige højde - og så var det ellers bare med at lave lidt flot lys. Og fordelen ved at arbejde hjemme er jo, at man oven i købet kan gå og hygge sig med en pilsner imens. Det gjorde vi også i de gode, gamle dage i reklamebranchen, men den slags er jo utænkeligt i vore puritanske dage...

Billederne blev da også brugbare, selv om jeg nu stadig er overbevist om, at en rigtig reklamefotograf kunne have gjort det endnu bedre. Men alt kan som bekendt lade sig gøre i en gasovn - og med lidt Photoshop.

Billederne er endnu ikke offentliggjort, så bloglæserne må lige have tålmodighed en uges tid, inden jeg kan dele dem her.

Ingen kommentarer: