tirsdag den 16. juni 2015

Powerfoto

Foto for fuld fartMandag har nok været en af de mest intense fotodage i mit liv. Næsten 12 timer blev det til og cirka 700 skud i løbet af dagen.

Vi lagde ud fra morgenstunden med et besøg på Dans Pool Hall i Jomfru Ane Gade, hvor vi forsøgte at skabe lidt af den depraverede værtshusstemning sammen med to fotomodeller under særdeles vanskelige, men også spændende lysforhold. Det blev til kornede, skumle billeder, som nogle nok vil finde stemningsfyldte.

Herefter blev det til et besøg i Aalborg Kommunes gamle og mølposelagte koldkrigsbunker på Kornblomstvej. Fotomæssigt var det ikke det mest spændende, men til gengæld skal der nok på et senere tidspunkt komme en reportage ud af det.

Dagen sluttede på beredskabsskolen i Rørdal, hvor den udbombede øvelsby dannede en spændende kulisse til mange forskellige former for foto med en halv snes modeller i sving. Selv koncentrede jeg mig om reportagen og var blandt andet en tur i gaskammeret sammen med et par røgdykkere - i øvrigt far og søn.

Først på aftenen sluttede vi med et gigantisk og spektakulært tableau, hvor en masse brændende dieselolie dannede baggrund for en stribe vidt forskellige genrefotos.

Ingen kommentarer: