mandag den 25. maj 2015

Hurra...

Jeg har vundet et gavekort...

Judithe Jørgensen underholdt ved receptionen.
For nogen dage siden fortalte jeg om en invitation, jeg havde fået til åbningen af Grønlands Rejsebureaus kontor i Aalborg. Invitationen var sendt ud hængende på en ballon - og vakte en vis opsigt i det lille hjem.

Invitation eller ej - rent arbejdsmæssigt skulle jeg under alle omstændigheder dække skrive lidt om begivenheden, så jeg mødte selvfølgelig op til receptionen, der var som den slags er flest.
Som en ekstra lokkemad var der en konkurrence, hvor man kunne vinde en rejse for to til Grønland med Air Greenland. Den slags kan man altid bruge, så jeg smed mit visitkort i krukken, hvorfra der senere ville blive trukket lod.

Lige før pinse fik jeg så en mail fra Grønlands Rejsebureau. Turen til Grønland havde jeg godt nok ikke vundet, men andenpræmien til gengæld. Så nu er jeg den lykkelige ihændehaver af et gavekort til et weekendophold for to på Hotel Hans Egede i Nuuk. Jeg er selvfølgelig glad for præmien - sådan da - for det vil jo koste mere end gavekortets værdi at indløse det...

Underholdningen ved receptionen var i øvrigt lagt i hænderne på Judithe Jørgensen. Hun er et af de nye grønlandske håb på musikscenen - og hendes mentor, Rimdal, blev så glad for billedet af hende, at han har spurgt om lov til at bruge det.

Sådan noget giver jeg normalt ikke lov til uden honorar - men jeg gjorde en undtagelse i dette tilfælde. Det er så mit bidrag til den smukke og velsyngende piges karriere.

Ingen kommentarer: