søndag den 22. september 2013

25 år med høstfest

Tak for gode som for onde år...

Det er 25 år siden, at Bodil og John første gang
åbnede garagen for høstfesten - og det blev fejret...
Beboerlauget bød velkommen
med en flot æresport.
Der var sølvbryllupsstemning på Nørremarksvej, da Bodil og John lørdag aften åbnede garagen for øboernes årlige høstfest.

Det er nemlig 25 år siden, at det muntre ægtepar første gang var vært for festen. Beboerlauget, der står for det rent praktiske ved arrangementet, havde skabt ren sølvbryllupsstemning til lejligheden.

Ved ankomsten til garagen var der lavet æresport - og blandt aftenens mange festlige indslag saluterede et par af ungerne med 25 skud - fra hundeproppistoler, forståes. Det var naturligvis også en sang, der opsummerede højdepunkterne fra de 25 år - selvfølgelig til melodien fra "Tak for gode som for onde år", og så kan sølvbryllupsstemningen næppe blive tykkere.

Aftenens uundgåelige: Dans på stolene. Heldigvis er
 vi et par stykker, der kender stolenes vægtbegrænsning.
Et fast indslag under høstfesterne er Nordens største amerikanske lotteri, som Svend-Åage kalder det. Masser af præmier og selvfølgelig totalt udsolgt af lodder.

Det skyldes ikke mindst fruen og undertegnede. For der er nemlig gået ægteskabelig sport i det amerikanske lotteri. Jeg gik hjem med en bog og en køletaske - og Dina kunne hjembringe en trøje, en taske, noget hundemad og et par drikkeflasker, så noget beskæmmet må jeg indrømme, at det var fruen, der vandt konkurrencen.

Peter Grønlænder stod for musikken, blandt
andet Boogie-Woogie.
Traditionen tro var det Peter Grønlænder, der stod for musikken - og han var næsten ikke til at stoppe. Så det blev ud på de små timer, inden vi småsyngende (og sikkert også småslingrende) kunne vandre de få hundrede meter ned ad Nørremarksvej til nogle få timers tiltrængt søvn.

Tak til Bodil og John for den store gæstfrihed...

Ingen kommentarer: