lørdag den 22. juni 2013

Fest på øen

Øboerne fester denne weekend

Formedelst to kroner kan man vinde
 en negerbolle i FutteOmaten.
Midsommeren er tid for fest på Øland. Den store Ø-fest løber hvert år af stablen i forbindelse med Sankthans.

Allerede torsdag gik det løs, men de første dage er mest for børnene. Der har været en del konkurrencer - og så er der jo altid chancen for at vinde en negerbolle i FutteOmaten.

Mon den bider?
Lørdag eftermiddag havde smeden taget sine papegøjer med i gymnastiksalen, så børnene kunne prøve at røre ved de store fugle. Det var bestemt ikke noget, alle var lige tryg ved.

Måske lidt forståeligt, for en af papegøjerne viste nemlig god smag ved at bide oldermand Birgers kone, Lise, i fingeren. Så kom ikke og påstå, at dyr ikke har instinkter...

En sikker vinder - bøfsandwich med brun sovs.
Ved middagstid blev grisen sat over - og i aften går det løs med grisefest, revy og dans i teltet til den lyse morgen. Så sænker freden sig over land og by - men kun ind til det bliver aften. For der er som bekendt også en heks, der skal sendes til Bloksbjerg...

Festudvalget har barslet med en nyskabelse i ølteltet. Nåja, nyskabelse er måske så meget sagt, men i hvert fald har man fundet på at sælge gode, gammeldags bøfsandwiches med godt med brun sovs. Det er vel overflødigt at sige, at dette ædle stykke dansk hurtigmad er blevet årets hit på Øland.
Og så er der grisefest lørdag aften - inden at øboerne
skal spiddes og grilles i den årlige revy

Ingen kommentarer: