søndag den 7. april 2013

Pulled pork

Gris på gaflen

Svend-Aage og Jørn puller pork til den store guldmedalje.
Jeg var såmænd dårligt kommet ind ad døren fra sverigesturen - og kufferterne var i hvert fald ikke blevet pakket ud, før forklædet blev pakket i rygsækken, og jeg drog afsted til månedens møde i sildelauget.

Dagsordenen var kreeret af Svend-Aage og Michael - og de havde sat en herlig fiskesuppe med karry på som forret. Hovedretten var en ærkeamerikansk gang pulled pork med hjemmebagte burgerboller og ligeledes hjemmelavet barbecue-sauce.

Er herlig fiskesuppe med karry.
Yderligere kommentarer er sådan set overflødige. Blot den ganske indlysende at der den aften ikke var nogen af laugsbrødrene, der gik sultne i seng. Også selv om det blev ganske sent, fordi vi lige havde et lille eftergilde i det lille hus på Øland i anledning af husherrens fødselsdag dagen derpå.
En ordentlig burger med pulled pork

Ingen kommentarer: