tirsdag den 9. april 2013

Give me låge...

Sidste nyt fra køkkenfronten

Der mangler stadig lidt finish - og noget reolværk
over køleskabet - men det kan vente til efteråret...
Desværre var der sket en fejl - et eller andet sted, hvor og hvorfor kan i øvrigt nu være fuldstændigt ligegyldigt - og derfor har jeg haft et par låger til køkkenet i restordre.

Lågerne skulle komme fra et sted i Sverige - og de kom da også mandag aften. Ganske vist var vi blevet lovet dem allerede om formiddagen, men det tager vi ikke så nøje. Så tirsdag kunne jeg lægge sidste hånd på moderniseringen af køkkenet i det lille hus på Øland.

Der mangler forresten også en fodliste ved komfuret...
Projektet har været lidt plaget af de ikke helt rette vinkler i det gamle hus, men efterhånden har vi med gode venners hjælp fået styr på det. Ikke mindst er det skab, som lågerne skulle bruges til, blevet rettet op og stod nu tirsdag morgen fuldstændigt i både lod og vater. Så det var heller ikke den store kunst at sætte lågerne i - og efter en halv times arbejde kunne jeg sige færdigt arbejde (så godt som).

Nu er sagen helt i vinkel...
Der mangler nemlig lige et par fodlister ved komfur og køleskab - og så har jeg en lumsk plan om at lave et hyldearrangement oven over fryser og køleskab. Men med udsigten til lidt forårsvejr og varmegrader, tror jeg nu, at det først bliver en gang til efteråret, at det bliver lavet.

I hvert fald er jeg godt tilfreds med køkkenet, som det nu tager sig ud - og med det forsinkede forår er der i hvert fald masser af arbejde i haven i den kommende tid.

Ingen kommentarer: