søndag den 10. marts 2013

Nyt køkken

Nyt projekt søsat

Facelift til køkkenet.
De seneste dage har Dina og jeg haft travlt med at tage mål og så videre.

Vi har nemlig besluttet os for at lave et nyt køkken - eller snarere give køkkenet en overhaling, det som i bilbranchen hedder et facelift.

Søndag morgen tog vi fat. Ned med al løsøret - og frem med Ajax med salmiakduft. For det meste af køkkenet skal nemlig males, men inden da skal vi lige have al stegeosen ned.

De næste dage skal så gå med at male, ligesom vi skal have installeret nyt køleskab og komfur. Senere - når vi får det leveret - kommer turene til køkkenskabene, som får nye låger og skuffer.

Projektet er kommet i stand på grund af den fortsatte vinterkulde. Der blæser jo en iskold, sibirsk østenvind over det ganske land - og personligt tror jeg aldrig, at jeg har frosset så meget som i morges, da jeg var ude at hente brænde - heller ikke i hverken Nordnorge eller Grønland.

Egentlig ville jeg jo hellere ud i den friske luft og rode lidt i jorden - men det er det altså for koldt til. Der er heller ikke noget, der tyder på, at det bliver meget bedre de kommende par uger - og det kommer altså køkkenet til gode...

Ingen kommentarer: