søndag den 6. januar 2013

Finito

Plads til værkstedshumor

Skovværktøjet og bamsedragten er
på plads lige inden for døren.
Så er jeg efterhånden ved at være færdig med ombygningen af værkstedet. Jeg har sådan set længe været næsten færdig, men stik mod planen nåede jeg ikke at få alt (lortet..?) stillet på plads inden nytår.

Det var der nu en god undskyldning for. For det tjente ikke det helt store formål at rydde op på værkstedet, før jeg havde pillet julelysene af træerne i haven. Og her i huset slutter julen altså først den 6. januar, så det var en ganske velvalgt dag til arbejdet.

På hjørnet af arbejsbordet er der sandelig
også blevet plads til kaffemaskine.
Og når sandheden skal frem, så er jeg faktisk ikke helt færdig. En del af fidusen ved ombygningen er jo at have et frostfrit rum til planter, grøntsager, syltetøj, saft og så videre, som vi producerer i løbet af sommeren. Netop rødbederne, rødkålen og alle de andre gode sager er endnu ikke flyttet over i værkstedet - men det kommer i løbet af ugen. Så mangler der egentlig kun en afsluttende støvsugning - og så er rummet klar til forårets og sommerens mange projekter.

Arbejdsbordet er min fars gamle skrivebord.
Der mangler forresten også en anden ting. Jeg drømmer om en lille såkaldt skole-høvlbænk til mine små husflidsarbejder - og har da også været på kig efter den i Gul og Gratis, men har endnu ikke haft held til at finde en. Når det lykkes, er værkstedet perfekt - også selv om det sandsynligvis kræver en rokade eller to.
Her ved det gamle spisebord er der plads til, at
mændern' kan ordne verdenssituationen.


2 kommentarer:

Margot sagde ...

Værktøjet, bamsedragten, kaffemaskine - OG ei flaske av noe! Gammeldansk? Et godt værksted, sier jeg.

Jesper Hansen sagde ...

Flasken er Dr. Nielsen. Det smager...!
Se mere her: http://www.jmk.dk/displayDocFromDB.aspx?filId=4564