onsdag den 10. oktober 2012

Vi beklager...

Totalt sammenbrud

Tekniske trakasserier sendte Dovregubben til tælling...
Dovregubben har nu ligget stille i næsten to uger. Det beklager jeg på det stærkeste, men nu skulle bloggen igen gerne være på omgangshøjde med stort og småt her fra Limfjordens bredder.

Miseren skyldes naturligvis et totalt sammenbrud på den tekniske front. For to uger siden røg netkortet på min bærbare - og den er stadig på værksted hos importøren. Næsten samtidig begyndte min pc at skrante - og et kort øjeblik frygtede jeg, at det var en virus eller to, der var på spil.

Det skulle desværre vise sig at være næsten værre, for forrige søndag brændte pc'en simpelthen sammen. Kaput og lige til genbrugspladsen, desværre. Og selvfølgelig på et tidspunkt, hvor jeg på grund af sygdom og død i familien ikke lige havde mine backups på plads. 

Heldigvis reddede Søren nabo mine data - og med en nyindkøbt pc og en netværksserver skulle jeg nu være bedre rustet til at modstå fremtidens udfordringer. Derfor vover jeg også et øje - og sætter gang i bloggeriet igen.

Forresten har Dovregubben i al ubemærkethed passeret sine fem år i september. Det har været fem sjove og spændende år med næsten 1400 blogartikler. Det er mange ord - og det har kun været muligt at lave, fordi jeg med jævne mellemrum får en kommentar eller to fra læserne. Det skal der lyde en stor tak for - og jeg fortsætter, så længe der stadig er ord i mig.

På gensyn...

2 kommentarer:

papagreenfoto sagde ...

velkommen tilbage , var også ved at være helt nervøs, har de sidste par dage siddet go tænkt, han er vel ikke kommet til skade den gode mand, men heldigvis var det kun tekniske årsager , keep the good work comming ;-)

Jesper Hansen sagde ...

Hej Kokholm

Bortset fra et midlertidigt hold i ryggen, er jeg bestemt ikke kommet til skade...
Tak for kommentaren.

Jesper