mandag den 13. august 2012

80 år

En ikke helt almindelig fødselsdagsfest

Champagne på sengekanten med en flok
sygeplejersker. Det er nu ikke så ringe...
Fredag fyldte min far 80 år - og det skulle naturligvis fejres.

Uheldigvis er han uhelbredeligt syg og indlagt på den palliative afdeling på Farsø Sygehus. Her gør personalet en stor indsats for patienterne, men vi kommer ikke uden om, at det altså ikke lige er jordens mest muntre sted - altså lige bortset fra fredag.

For min far er jo til fest og farver, og dagen skulle fejres med maner. Det skete allerede fra morgenstunden, hvor han bød på champagne til familien og plejepersonalet. Vi kvitterede naturligvis med fødselsdagssangen.

Dagen blev fejret med en velbesøgt reception på Hotel
Farsø. Man kan lige ane far i baggrunden i sygesengen.
Senere på dagen stod den på fødselsdagsreception på Hotel Farsø. Da far ikke kan komme ud af sengen, var det ikke uden udfordringer - men med hjælp fra Falck og en sengeambulance kunne det også lade sig gøre.

Det blev en stor dag for min far - ikke mindst fordi flere af de gamle spejderkammerater fra Vordingborg selvfølgelig var mødt og fejrede ham med et "Tjikkerlikker...". Far var selvfølgelig lidt træt oven på al festivitassen, men alle var også enige om, at det nu var ganske sejt gjort - sådan at møde op til sin fødseldag liggende i en sygeseng.

Stort tillykke til den gamle.

Ingen kommentarer: