fredag den 11. maj 2012

Undskyld!!!

Google driller...
Faste læsere her på Dovregubben vil muligvis have bemærket, at bloggen de seneste uger har fremtrådt usikkert og rodet i typografien. Det skyldes, at Google har indført en ny blog-editor, som er det program, man bruger til at producere bloggen.

Det er vanvittigt irriterende, at kendte og store IT-firmaer hele tiden laver om i deres programmer - og det er som om, de overhovedet ikke respekterer kundernes ret og rimelige ønsker om forudsigelighed og tryghed i kundeforholdet.

Helt konkret udfordrer den nye editor mig på linieskydningen - altså afstanden mellem linierne - og på, at bloggen i øjeblikket ikke fremtræder ens i forskellige browserprogrammer. Jeg arbejder seriøst på at løse problemerne - blandt andet ved at redigere i HTML-koden, hvad der ellers burde være fuldstændigt overflødigt i vore dage, men indtil videre vil bloggen kun blive vist i overensstemmelse med mine intentioner i Explorer. 

Nu er det imidlertid ikke alt nyt, der er dårligt nyt. Den nye editor giver mulighed for underrubrikker og billedtekster. Og da jeg længe har ønsket at give læserne flere indgange til mine historier, vil jeg naturligvis benytte mig af det. Jeg håber, at du - kære læser - vil bære over med overgangsproblemerne.

Mvh
Jesper

Ingen kommentarer: