tirsdag den 20. marts 2012

Sten og glashuset...

Sten og glas har en nærmest magnetisk tiltræknings-kraft på hinanden.
Det måtte jeg sande lørdag eftermiddag, da jeg lige ville smide en sten ud af haven. Stik mod alle kendte naturlove tog stenen et flot 90 graders herresving fra den forudbestemte bane, hvorefter den med usvigelig sikkerhed bankede direkte ind gennem en af drivhusets ruder. Jeg har aldrig set noget lignende - men det var som om en overnaturlig hånd greb stenen og sendte den på tværs af kasteretningen og placerede den præcist midt i ruden.
Newton opdagede i sin tid tyngdeloven ved at få et æble i hovedet - og jeg er sikker på, at jeg nu er på sporet af en endnu større kraft, der med taoistisk sikkerhed forener sten og glas - akkurat som yin og yang.
Murphys lov siger, at alt, hvad der kan gå galt, skal gå galt - og det måtte jeg sande, da jeg skulle udbedre skaden. For jeg kørte på genbrugspladsen og fandt et stykke glas, der næsten passede - men da jeg lige skulle skære det til, revnede det - selvfølgelig.
Så mandag måtte jeg en tur i Jem & Fix for at købe et stykke rigtigt drivhusglas - og det er nu på sin plads i drivhuset. Hvis du ikke lige kan se det, så er det glasset uden grøn algebelægning...

Ingen kommentarer: