mandag den 23. januar 2012

Stilhed















Der er intet i verden så stille som sne, hedder det i den gamle talemåde - men mindre kan da også gøre det. For eksempel en dag som i dag, hvor vejret har budt på næsten klart vejr, frost og bogstavelig talt vindstille.
Så selv om jeg egentlig havde en aftale med skrivemaskinen hele dagen, blev det alligevel til en lille tur med kameraet ned til fjorden ved middagstide - for det er jo en sand lise og god inspiration, når fjorden sådan ligger blikstille og spejlblank hen.
En god del af tiden gik nu med at jage en musvåge. Desværre var den næsten umulig at komme på skudhold af i det åbne landskab, så det blev kun til en stribe billeder af en flygtende musvåge - og den slags er jo ikke den helt store sensation.

Jeg er alligevel så tilfreds med billederne, at jeg bringer dem her. For det er vidnesbyrd om en god tur til Limfjorden på en dag, hvor lysforholdene stadig er vinterlige og fuglene mest er noget, man hører på afstand - og for billede nummer tos vedkommende også et vidnesbyrd om, hvor stor og flot en fugl, vores mest almindelige rovfugl, musvågen, er.

Ingen kommentarer: