lørdag den 31. december 2011

NytårsaftensdagsmorgenNytårsaftensdagsmorgen er nok det længste ord, jeg nogensinde har skrevet og kommer til at skrive her på bloggen. Forresten er det også ret dumt at skrive så lange ord, når man lige så godt kan skrive nytårsaftensdag om morgenen eller simpelthen i morges - men det er en helt anden snak.
Hvoromaltinger, så vil jeg blot fortælle, at dagen i dag gryede til en fantastisk flot gang rimfrost fra den forgangne nat. Ikke lige sne, men et minde om at det faktisk også godt kan blive koldt om vinteren - og det er efterhånden ellers svært at tro efter det milde decembervejr.
Den slags vejr lokker altid foto-apparatet - i hvert fald tidligt på vintersæsonen, hvor vi ikke rigtigt har vænnet os til, at det er hvidt derude.
Men samtidig byder dagen også på en anledning til at vise huset fra den sydvestlige side. Hidtil har det ikke kunnet lade sig gøre på grund af en meget stor og vildtvoksende hæk - men et af efterårets projekter har handlet om at skifte hækken ud med et engelsk æble-espalier, så netop nu ligger haven og huset helt åbent ud til vejen. Og det er så den passende lejlighed til at få taget billedet.
Sådan et æble-espalier er forresten en temmelig langsommelig affære at lave. Det tager mindst fem år, så det kan nu godt være, at der kommer flere billeder af huset fra den vinkel i det kommende år.
Dagen i dag er ellers mest til at sende hilsener. Det magede sig så heldigt, at jeg fik det sidste ord - i hvert fald i år - i Nordjyske Stiftstidendes debatspalter, og det blev også en slags nytårshilsen.
Men ellers vil jeg gerne ønske alle bloggens læsere et godt og velsignet nytår.

Ingen kommentarer: