lørdag den 5. november 2011

Mere Billedblad















Vi følger op på successen fra tidligere på ugen med endnu en omgang af de royale sider her på Dovregubben.
Dronningen overværede i dag en stor opvisning på havnen i Aalborg i anledning af Jægerkorpsets 50 års fødselsdag - og det blev anledningen til, at jeg fik endnu en serie royale billeder i kassen.
Blandt andet da Dronningen ankom til havnen, hvor det nærmest så ud som den amerikanske general med tre stjerner på skuldrene havde lyst til at overfalde majestæten, der dog blev reddet af chefen for Jægerkorpset. Sandheden er vel nok den enkle, at de to dignitarer nærmest står på pinde - som man siger - for Hendes Majestæt.
Men bortset fra denne batalje in spe forløb arrangementet ganske planmæssigt - omend at både Dronningen og Jægerchefen måtte tage hånden til hjælp for at holde på hovedtøjet, da en af flyvevåbnets nye EH-101 helikoptere kom tæt på.
Det er det, jeg altid har sagt. Det er altså svært at bevare værdigheden, når der er en helikopter med roterende vinger lige ved siden af. Så dukker man sig uvilkårligt - også selv om der er langt op til vingerne.Forresten har jeg ikke planer om at nærme mig kongefamilien i den kommende tid, så mon ikke dette var den sidste udgave af de royale sider i denne omgang?

Ingen kommentarer: