tirsdag den 1. februar 2011

Ugens vinderSør'me om ikke jeg har været heldig og vundet endnu en gang i firmaet Land & Fritids fotokonkurrence om fuglene på foderbrættet. Det skete i sidste uge, som i øvrigt også var konkurrencens sidste, med overstående af bloggens læsere forhåbentligt velkendte billede fra den 14. januar. Billedet var sendt til konkurrencen med teksten "For en gangs skyld er grøniriskerne i mindretal".
Jeg har aldrig tidligere deltaget i fotokonkurrencer, blandt andet fordi jeg synes, at alt for mange vinderbilleder mest af alt er "kronhjorte ved skovsøen" - altså genrebilleder med for eksempel solnedgange, som enhver med et kamera kan tage, hvis bare man er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med et kamera i hånden.
Noget sværere er det med fuglene, hvor der ligger en god del viden, teknik og snilde til grund for det gode billede - og det var da også baggrunden for, at jeg har deltaget i Land & Fritids konkurrence med i alt tre fotos - hvoraf de to altså er blevet ugevindere. Retfærdigvis skal det dog også med, at her i den sidste uge var der kun to konkurrenter.
Præmien er også denne gang 20 kilo fuglefoder, så nu bliver det helt sikkert ekstra godt at være fugl på Øland...

Jesper

Ingen kommentarer: