mandag den 18. oktober 2010

Færdigt arbejde

Lørdag eftermiddag kunne jeg invitere fruen på et glas køligt og sprudlende Cava i drivhuset.
Det er bestemt ikke hverdagskost at sidde og bælle mousserende vin i det lille drivhus på Øland, men jeg synes altså, at jeg skulle sige "færdigt arbejde" på en ordentlig måde.
Lige fra morgenstunden havde jeg nemlig knoklet med at lave et stort og flot arbejdsbord til drivhuset.
Resultatet blev godt - og i store træk udført, som det var tænkt. Kun en enkelt gang måtte jeg pille noget fra hinanden og lave det igen - på grund af en regnefejl. For min arbejdsmetode er i høj grad sådan noget med at prøve mig frem. I managementverdenen kalder man det vistnok "Trial and Error" - og den metode rummer jo en stor risiko for, at ting skal laves flere gange for at lykkes.
Med bordet slipper vi for i fremtiden at sidde på hug, når der skal laves noget i drivhuset - og samtidig giver bordet mulighed for at have planter i flere etager. Det kan indimellem være ganske nyttigt, når drivhuset kun er på 10 kvadratmeter.
Forresten opdagede jeg, at drivhuset, som vi har overtaget fra den forrige ejer, er pilskævt. Jeg kan nemlig garantere, at bordet er i vater - men det er altså også stort set det eneste, som er i vater i drivhuset. Derfor ser bordet faktisk lidt skævt ud - ganske uretfærdigt.
Men en herlig lørdag, hvor jeg kunne udstøde et dybfølt "færdigt arbejde".

Ha' det
Jesper

2 kommentarer:

JowDeet sagde ...

I min verden hedder det "Ad-Hoc projektering". God fornøjelse med baren / plantebordet.

JowDeet ._.

Jesper Hansen sagde ...

Hej JowDeet

Det er noteret - og tak. Forresten har jeg en bar og kan virkelig anbefale andre at få det. Her tilbringer jeg mange timer hver morgen med at læse og drikke kaffe, men den har selvfølgelig sin kernemission, når der er fest. Se mere her:
http://dovregubben.blogspot.com/2009/12/bar-for-sjov.html

Jesper