lørdag den 28. august 2010

VindstilleNormalt er der jo temmelig forblæst her ved Limfjordens vande, men fredag aften og nat bød for en sjælden gangs skyld på totalt vindstille.
Det er en lidt underlig tilstand - eller snarere stilstand - hvis man skal fotografere den.
For eksempel giver det ingen mening at tage et billede af vindmåleren - selv om den ser flot ud i aftenrøden. For vindmåleren står jo stille på billedet - uanset hvordan vejret er.
Men vimplen - den dur! Det er bestemt ikke hverdagskost at se den hænge ned langs flagstangen. Normalt har vinden jo et godt tag i den - hvad der også afsløres af et par knuder, som den har slået på sig selv ude i spidsen, når det blæser voldsomt.
Det pragtfulde sensommer-aftensvejr var perferkt til en hyggelig aften på terrassen i myggelysenes skær. Og det stille vejr opildnede mig da også til at sove på terrassen. Der er intet som at ligge i soveposen og tælle stjernerne. Det skulle jeg nu aldrig have gjort, for ved fem-tiden om morgenen kom der en regnbyge - bogstavelig talt fra en klar himmel. Heldigvis er min sovepose vandtæt - men jeg gik nu alligevel indendørs for resten af morgenen.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: