onsdag den 26. maj 2010

Den sidste tulipan


Nu er de sidste af årets tulipaner ved at springe ud. Desværre har vejret de seneste dage været noget blæsende, så Dina tog den meget fornuftige beslutning at tage tulipanerne ind og fordele dem i nogle i husets vaser. Så nu har vi et dejligt blomsterflor indendørs - så kort tid det end varer.
Tulipan-blomster er noget af det, som jeg aldrig bliver træt af at kigge på. Formen er nærmest grafisk og utroligt velproportioneret, farverne er som regel ganske festlige, så det er en hel lise for sjælen at have den slags luksus indendøre - uden at skulle købe sig fattig hos blomsterhandleren, hvilket jo nærmest var regelen, mens vi boede i Grønland og Nordnorge.
På trods af det noget skiftende vejr skrider mit lille entreprenør-projekt med urtehaven - det fremskudte dige, som jeg kalder det - planmæssigt fremad. I dag blev jeg færdig med det første stykke af stensætningen, som skal omkranse området. Det er rigtig godt gammeldaws håndarbejde - og jeg synes, at det ser flot ud.
Med lidt held skulle jeg gerne blive færdig i løbet af ugen, så vi udover kartoflerne også kan få sået gulerødder, ærter og hvad vi ellers får lyst til selv at dyrke.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: