mandag den 15. februar 2010

Et knokkelarbejde

Som jeg skrev forleden, så er Tromsø den seneste uges tid også kommet godt med på snefronten. Blandt andet var min bil sneet inde forrige weekend.
Jeg var egentlig så optimistisk, at jeg havde regnet med, at naturen ville løse det lille problem for mig. Det er bestemt ikke ualmindeligt, at vejret heroppe skifter voldsomt mellem frost og tø.
Da jeg kom tilbage efter weekenden søndag aften, måtte jeg imidlertid konstatere, at slemt var blevet vendt til værre. Nu var bilen sneet inde sådan for rigtig alvor.
En hastig konsultation af den lokale vejrudsigt afslørede også, at der bestemt ikke er tøvejr i vente - snarere tværtimod. Det skal angiveligt blive rigtig modbydeligt koldt i løbet af ugen.
Så mandag efter fyraften i den begyndende skumring var der sådan set ikke andet for end at komme i gang med skovlen. Heldigvis har det ikke blæst så meget, så sneen var af en ganske let type, så det tog faktisk ikke mere end en times tid at gøre kareten køreklar.
Og således er jeg klar til at kunne køre på arbejde i de kommende dages varslede 15-20 graders frost - i en dejlig lun bil uden vanter og ørevarmere. Den slags luksus er nu ikke sådan at kimse af - og motion har jeg også fået!

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: