søndag den 21. februar 2010

Dræbermarkiser

En af lørdagens store historier var naturligvis den tragiske ulykke i Hjørring, hvor en markise tynget af sne lørdag eftermiddag var faldet ned i gågaden og havde kvæstet flere personer alvorligt.
Men allerede lørdag formiddag var den gal i Halvrimmen - kun få kilometer fra det lille hus på Øland. Men nu var det jo i Halvrimmen - og der var hverken kvæstede eller gågade. Så da den gamle Storkøb-butiks markise brasede sammen, var der ikke den store opmærksomhed omkring det - hverken fra medier eller myndigheder.
Men det var naturligvis det store samtaleemne hos bageren i Halvrimmen også søndag formiddag. Her kunne man fortælle, at det lokale politi var dukket op tidligt lørdag aften og havde afspærret området med de fra alle politifilm så kendte plastikstrimler.
En af de lokale havde også et godt bud på politiets sene reaktion: - Efter ulykken i Hjørring begynder alle aviser selvfølgelig at skrive om markiseulykker - og så vil de sgu alligevel ikke risikere at komme på forsiden af EkstraBladet, fordi de ikke har gjort noget. Og hvem ved - det kunne jo være, at der dukker et eller andet op af sneen, når de først får ryddet op, lød det galgenhumoristisk.
Desværre er en reaktionstid på en otte til ti timer fra politiets side ikke ualmindelig på de kanter. - Det må være politireformen, mente en anden!
Og noget skal der såmænd nok være om snakken. For der går som bekendt sjældent røg af en brand, uden at der har været ild.
Men politi eller ej - det er nok en god ide at gå uden om markiserne i den kommende tid, og det uanset om det er i Halvrimmen eller i Hjørring!

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: