tirsdag den 15. december 2009

Gadens parlament

Det er altså ikke nemt at gøre folk tilfreds. Først render de unge ballademagere rundt og protesterer mod opvarmningen, og når politiet så køler halen på dem, så klynker de også over det.
København ligner en fæstning i disse dage. Overalt står der politi på gadehjørnerne og i luften svæver helikopterne rundt og brænder CO2 af. Alt sammen bare fordi en gruppe unge utilpassede arbejdssky elementer ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.
Alt dette politi er faktisk noget temmelig udansk, men det er da langt at foretrække, at politiet kontrollerer situationen frem for gadens parlament. Men på den måde er disse ballademagere også en trussel mod alt, hvad vi traditionelt forstår som danske værdier.
Jeg bliver forresten så gal, når jeg ser disse tølpere klynkende beklage sig over politiet i medierne. Hvis der var blot en smule rygrad i dem, så tog de deres tæsk som mandfolk. De påstår oven i købet, at de har ret til at demonstrere - og at de ikke har noget med stenkasterne og ballademagerne at gøre. Det passer ikke. Alle, der deltager i en demonstration har et fælles ansvar for, at det forløber fredeligt - og magter de ikke at holde stenkasterne ude fra demonstrationen, så løber de altså risikoen for fuldt fortjent at få kniplerne på Knebelsbro at smage - og det fuldt fortjent. På samme måde, som hvis man går til fest i en rockerklub, så er man medansvarlig og med til at legimere drab og narkohandel. Eller på samme måde som en fodboldklub bør være ansvarlig for sine hooligans handlinger.
Jeg synes, politiet har løst opgaven ganske upåklageligt - dog så jeg gerne, at ballademagerne blev interneret på Saltholm uden for bybusnettet i stedet for i Valby - og så må de for min skyld gerne anholde lidt flere - gerne lidt hårdhændet, så de kan lære det!
En stor del af disse uopdragne bavianer er udlændinge. Vi kunne have forhindret dem i at komme ind i landet, hvis vi stadig havde haft en grænsekontrol - men det har EU desværre fået afskaffet. Det bør give stof til eftertanke blandt tilhængerne af det Neuropæiske Gemeinschaft, at dette såkaldte fællesskab er den største forhindring for at bekæmpe uro og terrorisme i de Danmark. For det er naturligvis ikke kun stenkastende, sortklædte uromagere, som nyder godt af de åbne grænser!
Forresten irriterer det mig, at medierne køber disse politisk umodne sinkers retorik. Man omtaler dem som aktivister. Det kaldes kildeafsmitning, for det korrekte ord er hærværksmænd og ballademagere. De har intet med aktivister, som skaber udvikling og fremgang, at gøre. De nærer kun et blindt had til det civiliserede samfund, som anstændigvis ikke forstår deres gutturale og usammenhængende argumenter.
Halvdelen af den danske politistyrke er i disse dage i København. Sikkerheden udgør cirka halvdelen af de samlede omkostninger ved klimatopmødet på 1,3 milliard kroner. Disse unge stenkastende tosser koster altså samtlige danskere i gennemsnit flere end 100 kroner. Det er værd at tænke på, næste gang ugelønnen ikke slår til!

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: