lørdag den 28. november 2009

Fredelig fredag

Fredag var sådan en fredelig dag. Jeg arbejdede hjemmefra og fik da også en del fra hånden, så allerede ved to-tiden fandt jeg det nu passende at sige, at ugen var omme.
Vi fejrede fredagens fyraften ved at tjekke ugens tilbud fra Brugsen i Brovst - en Chablis Premier Cru - til sølle 90 kroner. Normalprisen er rundt de 150, og jeg tør slet ikke tænke på, hvad sådan en flaske ville koste i Norge. Den smagte himmelsk og være hermed anbefalet, hvis du skulle falde over den i din Brugs.
Sammen med vinen drev vi med hjemlige sysler. Jeg bagte en "drømmekage fra Brovst" og Dina var travlt optaget med at lave juledekorationer.
Aftensmaden var ganske beskeden, da vi jo også skulle have plads til at prøvesmage drømmekagen. Dina havde bagt rugbrød forleden, så vi tog bare en skive brød med blandt andet sylte fra slagter Theilgaard i Farsø. Vi havde købt den torsdag, og det er blevet sådan lidt af en vane, når vi er i Farsø - altså at købe sylte. For den her sylte, der sjovt nok kan købes hele året, er simpelthen i særklasse. Den er nærmest sund - i hvert fald ikke speciel fed - men har alligevel en helt fantastisk smag. Og skulle din vej falde forbi Farsø, synes jeg, at du skal prøve den. Selvfølgelig med smør på brødet og godt med rødbede på!

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: