tirsdag den 17. november 2009

Dagens nyheder

På en valgdag som i dag kan det sikkert være svært at finde noget som helst i danske medier, som ikke på en eller anden måde handler om kommunal-valget.
Så jeg iler til med et par småhistorier fra den norske andedam.
Timenyhederne på radioen kunne for et øjeblik siden fortælle, at muslimske børn mobbes af kammeraterne, hvis de rammes af svineinfluenza. Tilsyneladende mener vennerne, at de har været på grisebassen, eller sådan noget!
Og så har norske TV2 fået en advarsel af medietilsynet, fordi stationen har vist et afsnit af tegneserien South Park før kl. 9 om aftenen. Seriens sprogbrug vurderes at være til skade for børn, og den må derfør først vises sidst på aftenen. I gentagelsestilfælde risikerer TV-stationen at miste sendetilladelsen.
Nordmændene kan ånde lettet op. Den norske ostehøvl - et rigtigt nationalklenodie og den eneste verdenskendte norske opfindelse - er reddet. Ostehøvlsfabrikken Thor Bjørklund og Sønner, der i 1928 opfandt og patenterede det til gjeiteost så uundværlige redskab, gik ellers konkurs forleden, men er nu blevet overtaget af Gudbrandsdal Industrier A/S.
Illustrationen til dagens historie er blot en af mange, som i øjeblikket cirkulerer på nettet under temaet Swine Flew, der på engelsk både betyder svineinfluenza og svinene fløj.
Helt undgå valget kan vi dog ikke. I Farsø var det nemlig ved at gå galt, men min gamle skolekammerat Per Lyngby reddede situationen. Læs her hvordan.

Ha' et godt valg
Jesper

Ingen kommentarer: