torsdag den 21. maj 2009

En sjov Audi igen

Hvis der var nogen, der for 35 år siden havde fortalt mig, at jeg som 51-årig ville drøne rundt på landevejene i en åben sportsvogn, mens jeg lyttede til Gustav Winkler, så ville jeg nok have anbefalet dem at tage en pause fra flasken. Det var i hvert fald det sidste, jeg kunne forestille mig, men ikke desto mindre var det rent faktisk hvad der skete sidste weekend.
Igen var det drengene fra Avis, der var på spil. Jeg havde bestilt min sædvanlige mindre mellemklassebil - typisk en Golf. Min forbløffelse var derfor stor, da der stod en Audi A3 Cabriolet klar til mig i lufthavnen, da jeg ankom til Aalborg Lufthavn ved midnatstid torsdag. Det var mindre mellemklasse - ingen tvivl om det - men en lidt upraktisk bil, når man er i gang med at flytte. Men kontoret var ubemandet, så der var jo sådan set ikke andet at gøre end at få det bedste ud af det. Så da jeg skulle hente rundstykker i Brovst fredag morgen, foregik det selvfølgelig med åben karet.
Nordjyllands Radio sørgede for akkompagnementet - Gustav Winkler med "Gem et lille smil, til det blir gråvejr..." Og det er jo så sandt, som det er sunget af den gamle crooner, som jeg desværre må indrømme, at jeg ikke rigtig havde sans for i mine unge dage. Men bedre sent end aldrig!

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: