onsdag den 15. april 2009

En skægget lomme-Mussolini

Det er nogle dage siden, jeg sidst har blogget. Det skyldes TDC, som havde lovet, at min ADSL-forbindelse i det nye hus på Øland skulle åbne den 8. april. Dette er imidlertid ikke sket - og det vil først ske den 28. april i følge telegiganten.
Folk, som kender mig godt, ved, hvor voldsomt ophidset den slags tildragelser kan gøre mig. Der er imidlertid ikke meget at gøre ved det, for TDC har et sindrigt system af telefonsvarere og tilhørende menuer, så når man endelig er nået fremt til den rigtige person, så er gassen fuldstændigt gået af ballonen, og man er sådan set taknemmelig bare for at få lov til at tale med et rigtigt levende menneske - også selv om det er en skægget lomme-Mussolini!
Det er ondt, djævelsk ondt udtænkt - og jeg vil vædde på, at når de holder julefrokost hos TDC, så sidder de og morer sig over, hvad folk i ophidset tilstand siger til deres telefonsvarere. Her nøjes jeg med at bringe afsnittene A, B og C fra den samlede liste over Kaptajn Haddocks eder og forbandelser:
Analfabet, asfaltcowboy, autokrat, bacille, bandit, barnerøver, basilisk, bedrager, billige bavian, bisse, bjergbisse, bladanblander, bondebarber, brandstifter, brilleabe, brugtvognsforhandler, brutale bilbølle, bums, burgøjser, bæst, bøddel, bøhtosse, bølle, bøllefrø, bøllespire, børnelokker, børste, børstenbinder, charlatan, cykelkædevirtuos, cykeltyv!
Det burde vel gøre det!

Ha' det
Jesper

1 kommentar:

Per Gissel sagde ...

Hej Jesper.
Hvordan kan du dog tro, at TDC kommer til Øland .. når du ønsker det. Ydermere har du ikke været kunde siden du udrejste først i halvfemserne.
Jeg ville gerne have været "fluen på væggen", da du var i "det røde felt". Listen over forbandelser kan du helt sikkert udvide med adskillige 1000 nye.
Glæd dig nu over "kun" at være week-end-dansker.
/Per Gissel