søndag den 21. december 2008

Snowtime


En af Disneys kære juleklassikere er "Donalds Snow Fight" fra 1942. Det er vinter, det er bidende koldt, det er midt i verdenskrigen, og der bliver bestemt ikke lagt fingre i mellem i en veritabel krig mellem Anders og ungerne. Filmen, der selvfølgelig har Carl Barks som art director, rummer blandt andet en scene, hvor Anders har forskanset sig på et krigsskib af is, mens han langsomt, men sikkert udkæmpes af ungernes War Machine.
Jeg kom til at tænke på filmen i dag lørdag. Vi havde været en tur i svømmehallen i formiddags, og på hjemturen slog vi turen forbi Håkøy. På en mark så det ud som om, at en af bønderne der er ved at ruste op til en rigtig sneboldkamp. I hvert fald ligner de plastikindpakkede ensilagekugler store snebolde, som de ligger der på marken i sneen.
Donalds Snow Fight er en af de klassiske ingredienser i Disneys juleshow, men den er nu altid værd at se. Der er mange sjove detaljer og megen musikalitet i den - og har du ikke tid til at se den i fjernsynet, så kan den selvfølgelig ses her på Dovregubben.Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: