fredag den 13. juni 2008

Morgenmad på altanen

Tirsdag skulle jeg flyve flyve til Alta og derfra videre til Kautokeino, hvor ugens jobmæssige hovedindsats skulle ligge. Flyet gik først over middag og derfor var der tid til rigtig morgenhygge på altanen i Straumsbukta.
Vinden var sydlig, men alligevel lidt kold, så Dina tog termojakken på. Men bortset fra det så blev det til en rigtig hyggelig morgen på altanen.
Sidste efterår investerede vi en mindre formue i norske tulipanløg, som har overvintret i garagen. Dem får vi nu fuld valuta for, når de springer ud i løbet af ugen.
Desuden har vi købt et par ekstra altankasser til... ja, altanen. Den ene er plantet til med margueriter til 19 NOK stykket samt spanske margueriter til 35 stykket. I den anden er sat et par stedmødre også til 19 kroner stykket og så nogle af vores hjemmeavlede tagetes til O kr. stykket. Jeg er sikker på, at den sidste løsning også bliver den, vi bliver gladest for i løbet af sommeren. Men dybest set er det nok et spørgsmål om gynger og karrusseller. Tulipanløgene har kostet 10 NOK stykket, og de er ekstremt flotte. Men resten af sæsonen bliver det nok de hjemmeavlede tagetes, som kommer til at pynte krukken og altankassen. Hverken træer eller blomster vokser jo ind i himlen, selv om vi gerne vil se sommertegn for fuld udblæsning i vores lille have.


Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: