torsdag den 7. februar 2008

Et smut til Skagen

Jeg var i Skagen i går - helt nøjagtig i et kvarter. Men jeg var ikke i Danmark!
Er De forvirret, kære læser? Så er forklaringen den, at Stokmarknes lufthavn, som var en af de mange "flyplasser", jeg passerede på gårsdagens mælketur til Svolvær, ligger lidt uden for byen på en lokalitet, som hedder Skagen. Der var nu ikke meget Skagensmaleri over stedet - det var en ganske almindelig norsk kortbane-lufthavn beliggende mellem fjeldene på et sted, hvor man tilfældigvis har kunnet finde et fladt område af en passende størrelse - noget der i sig selv er noget af en opgave i et fjeldrige som det norske.
Selv om vejret i øvrigt var fint, gik det alligevel galt med tidstabellen - som sædvanlig - og jeg ankom først til Svolvær midt på eftermiddagen tre timer forsinket. Da der var et møde, der skulle klares, blev der ikke rigtig tid til at tage nogle billeder fra Lofoten, som jeg forlod igen allerede i morges ved 8-tiden, men det må vi klare, når jeg skal til dertil i en uges tid i slutningen af april.
Jeg sidder p.t. i lufthavnen i Bodø og venter på flyet til Tromsø. I aften går turen mod København og Malmø, så jeg vender nok først tilbage til bloggen søndag aften. (klik på billedet for at få det større)

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: